Professionelle indretningsløsninger siden 1987

Ring mig op
Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed?
Bliv ringet op

Hvem er basta office?

Og lidt mere om os

Basta Office er en familiedrevet virksomhed som siden 1987 har leveret totalløsninger i både Danmark og udlandet. Basta har udviklet sig til at være blandt markedets bedste leverandør af totalindretninger til erhvervsvirksomheder. Basta Office drives dagligt af indretningsarkitekt MDd Susanne Melby og Michael Hamilton. Vi er beliggende i Rørvig (Odsherred), men vi servicerer kunder i hele Danmark, størstedelen af vores kunder befinder sig i København. Vores kerneydelser er professionel rådgivning, kontorindretning og salg af møbler til virksomheder, offentlige institutioner og private.

Om Susanne

Design, farver og indretning er min store passion. Jeg arbejder altid med et ønske om at indretningen i en hvilken som helst opgave, skal afspejle virksomhedens dna og være individuel. Derudover har jeg et stærkt ønske om at indretningen har “noget specielt” over sig, men også at den er klassisk og sammenhængende i sin helhed. Andre vigtige faktorer er naturligvis detaljer, kvalitet, bæredygtighed og økonomi. Jeg har erfaring med planlægning og optimal fordeling af arealer, behovsanalyse, registrering og evt. genanvendelse, materialevalg, udsmykning, ergonomi og belysning. Jeg har et stort kendskab til både danske og udenlandske produkter samt til prisniveau. Speciale: Troværdighed, fleksibilitet, overblik, struktur og hurtig til at opfange kundens ønsker og mål.

Om Michael

Michael står for logistik og administration hos Basta Office, han startede sammen med Susanne, Basta Office i 1987 og har siden da sørget for planlægning af alle leveringer, således at alt inventar står som det skal, er gennemset og at “pladsen” er efterladt rent og ryddeligt for pap mm. Michael er med på alle leveringer og er Basta´s daglige ansigt udadtil. Michael forlader ikke kunden før alt er som det skal være. Han løser alle opgaver, også dem som ligger lidt udenfor vores metier. Michael er altid klar til at assistere vores kunder og udviser altid stor fleksibilitet.

Michael Hamilton

Logistik & Administration

Vores vision

Vores vision er at yde professionel rådgivning og vi er drevet af ønsket om altid at skabe langsigtede, ergonomiske og bæredygtige kontorindretnings løsninger for vores kunder. Vores målsætning er at afspejle virksomhedens DNA gennem vores løsninger. Vi bestræber os ligeledes på at udvikle markedets bedste, mest professionelle og innovative totalkoncept indenfor kontorindretninger, hvor menneskets trivsel sættes i centrum, kombineret med virksomhedens omgivelser.

Fun facts

Lidt mere om os

Hos Basta starter alle opgaver med en behovsanalyse og ud fra dette ydes der rådgivning indenfor: arealfordeling, valg af møbler og materialer, lys og farvesætning, økonomi, design af speciel inventar, koordinering og gennemførelse af ombygninger samt projektstyring. Basta samarbejder med danske og udenlandske producenter indenfor møbler, belysning og tilbehør, dette gør vi for at kunne levere det bedst mulige resultat. Basta er med til at skabe den ideelle løsning til virksomheden. 

En løsning, hvor indretning, lys og farver danner en helhed, som får mennesker til at trives og virksomheden til at fremstå på den bedst mulige måde. Basta Office er ikke bare en møbelforretning, vi tilbyder individuelle løsninger, hvor der er fokus på kundens ønsker, ergonomi, bæredygtighed, fleksibilitet og økonomi. Vi genbruger og opdaterer meget gerne eksisterende møbler.  I forbindelse med flytning, har vi et godt og grundigt kendskab til registrering af eksisterende inventar og fornuftig genanvendelse, hvor vi også ser på muligheden og at opdatere inventaret. Vi har et langvarigt samarbejde med dygtige underleverandører, som har viden indenfor snedkerarbejde, el-arbejde og gulvbelægning.

Vi indretter

Arbejdsplads indretning

Kontor områder

Vores absolutte kerne område. Vi nyder at levere….
Læs mere
Arbejdsplads indretning

Kontor områder

Vores absolutte kerne område. Vi nyder at levere arbejdspladser som gør de ansatte glade og produktive, vi har mange forskellige løsninger. Vi tager udgangspunkt i de lokaler som der er til rådighed. Vi taler løsningsmuligheder igennem. Hvor mange er reelelt på kontoret? Skal alle have en personlig plads eller kan der deles arbejdspladser? Hvordan arbejder vi bedst, mange eller få? I små eller store grupper. Hvordan med opbevaringen? Hvad med lyde og støj, hvordan afhjælper vi det, uden at lukke folk inde i små “aflukker”. Et spændende område, hvor vi gerne vil dele vores store erfaring. Kontakt os endelig hvis du vil vide mere om hvad Basta kan gøre for din virksomhed.
Lounge område med retro sofaer

Lounge områder

Gennem flere års erfaring har vi oparbejdet en udpræget….
Læs mere
Lounge område med retro sofaer

Lounge områder

Gennem flere års erfaring har vi oparbejdet en udpræget forståelse for optimering af lounge områder og hvordan disse kan være med til at give medarbejderne en bedre og mere produktiv dagligdag. Gennem flere års erfaring har vi oparbejdet en udpræget forståelse for optimering af lounge områder og hvordan disse kan være med til at give medarbejderne en bedre og mere produktiv dagligdag. Idag er disse områder mere populære end nogensinde, fordi vi har brug for “pause områder” hvor vi kan sidde alene eller mødes med andre, væk fra arbejdspladsen.
Reception med specielfremstillet skranke

Receptioner

Receptionen er det første dine kunder møder, det er derfor….
Læs mere
Reception med specielfremstillet skranke

Receptioner

Receptionen er det første dine kunder møder, det er derfor vigtigt at denne udstråler virksomhedens energi og DNA. Vi kan levere 100% skræddersyede løsninger som passer til virksomheden, både i udtryk men også økonomi. Udadtil skal receptionen virke indbydende, enkel og strømlinet, men receptionen kan rumme en masse forskelligartet arbejde som kræver orden og struktur. Alt det skal der vær plads til på den anden side.
Crea area indretning

Krea areas

Når medarbejderne skal koble fra og få nye ideer, er det ikke altid….
Læs mere
Crea area indretning

Krea areas

Når medarbejderne skal koble fra og få nye ideer, er det ikke altid, at et lounge område er at fortrække. Derfor tilbyder vi også vores helt specielle crea area: Her går vi ind og indretter et eller flere særskilte “space crea area”, hvor fantasien og kreativiteten kan få fuldt løb. Det er små øer eller lokaler, hvor vi udfordrer medarbejderne på deres ønsker.
Enkel kantine med Pola stole fra Crassevig

Kantiner

Her mødes vi til frokost og måske er der også arrangementer….
Læs mere
Enkel kantine med Pola stole fra Crassevig

Kantiner

Her mødes vi til frokost og måske er der også arrangementer udenfor arbejdstid. Her skal vi koble af, imens vi nyder frokosten. Kantinen er også stedet, hvor der er mange mennesker på samme tid, og hvor det er vigtigt at alt fungerer. Der kan være en del spørgsmål der skal afklares ved nyindretning af kantinen. Overfladerne skal være praktiske. Ganglinjer til buffeten og afrydning. Muligvis ophængning af stolene under bordene i forbindelse med rengøringen. Vi kan hjælpe, om det er en komplet ændring af den nuværende kantine, eller om det bare er en opdatering af den eksisterende.
Optikker butik med speciel fremstillet bord

Butikker

Her er det vigtigste ord pladsoptimering og belysning. Vi….
Læs mere
Optikker butik med speciel fremstillet bord

Butikker

Her er det vigtigste ord pladsoptimering og belysning. Vi mestrer begge disipliner. Vi har leveret flere butiksløsninger og fælles for dem alle er, at kunderne skal føle sig velkomne og få udfordret deres nysgerrighed. De fleste vil gerne være helt unikke i deres indretning og design. Kunden skal kunne komme til varerne, det skal være let at blive betjent, og butikken skal, med alt hvad en butik også indeholder, fremstå “lækker” og ryddeligelig.

Referencer

Absalons Kirke / Allé Optik / Aller Press / Alvilda / Amcor Flexibles / AOF Amager / AP Pension / Bellevue Teateret / Berlingske Media / Bjerregaard Plastikkirurgisk Klinik / Business Danmark / Bygma / Bureau Veritas / Cafe Paraplyen / Carl Zeiss / Copenhagen Capacity / Coor / Dagbladet Børsen / Danmarks Blindebibliotek / Dansk Projekt Invest / Dyrlæge Claus Sloth / Finanssektorens Pensionskasse / FOF´s Landsorganisation / Forlaget Alvilda / Fritidscenteret Vognfjederen / Gade & Mortensen Akustik / Gorrissen Federspiel Advokater / Grohe / Group4 Securicor, Gatwick / HDI Gerling / H+H International / Home Charlottenlund / Hempel Fonden / IT Jobbank / Interroll Joki / Jaguar Danmark / JLI Vision / Juvel / K. Salat / KB Hallen / Kjær Knudsen / Kvindens Juvel / Københavns Retshjælp / Labotek / Larsen & Niclassen / LE34 / Læge Jette Willendrup / Læge Pernille Koch / Maestro Shipping SA / Magnetix / Mary Fonden / Master Ling / Mover / New Radio Holding / Nordic Superconductor Tecnology / Nordisk Film Biografer / Omron Electronics / PJ Diesel Engineering / Pure Invest / Railion Danmark / Regal / Rhetorica / Saga Wood / Scandinavian Micro Biodevices / Severin Kursuscenter / SID Kastrup / Skodsborg Kurhotel / Skomageriet / SMT Data / SOSU C / Socialpædagogerne / Solar Polaris / SOS International / Südpack / 2BM / 3F Kastrup / Ticra Fond / Unidrain / Videncenter for Allergi / Videncenter for Synshandicappede / Øjenklinikken Fredensvej / Øregård Gymnasium / Øresundskomitten