Professionelle indretningsløsninger siden 1987

Ring mig op
Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed?
Bliv ringet op

Mere end 25 års erfaring

Indenfor totalløsninger

Basta Office er mere end bare indretning og møbler, vi tilbyder individuelle løsninger hvor der er fokus på ergonomi, bæredygtighed og pladsoptimering. Vi tilbyder totalløsninger og vi er med dig fra start til slut.

Ergonomi & trivsel

Glade medarbejdere er mere produktive.

Økonomi

Vi har overblikket så produkt, design og pris hænger sammen.

Kompetencer & viden

Produkt og materiale kendskab. Forståelse og indlevelse.

Fleksibel service

Leveringen er præcis efter kundens ønsker og ingen opgave er for lille eller for stor. Vi leverer i det tempo kunden ønsker og på alle tider i døgnet. Fleksibilitet og samme faste montører.

Professionelt samarbejde

Basta er sparringspartner for kunden der ønsker at have en specialist med i processen. Alle løsninger gennemarbejdes af designer og indretningsarkitekt.

Optimering af areal

En god planløsning er kernen på en funktionel, produktiv og velfungerende arbejdsplads. Optimal udnyttelse af m2 sparer husleje og energi.

Vi indretter

Vi har gennem mere end 25 års erfaringen oparbejdet erfaring med kontorindretning indenfor flere områder, vi ser os selv som en formidler mellem kvalitet, komfort og trivsel.

Receptionen er det første dine kunder møder, det er derfor vigtigt at denne udstråler virksomhedens energi og DNA. Vi kan levere 100% skræddersyede løsninger som passer til virksomheden, både i udtryk men også økonomi. Udadtil skal receptionen virke indbydende, enkel og strømlinet, men receptionen kan rumme en masse forskelligartet arbejde som kræver orden og struktur. Alt det skal der vær plads til på den anden side.

Vores absolutte kerne område. Vi nyder at levere arbejdspladser som gør de ansatte glade og produktive. Vi har mange forskellige løsninger. Vi tager udgangspunkt i de lokaler der er til rådighed. Vi taler løsningsmuligheder igennem. Hvor mange er reelelt på kontoret? Skal alle have en personlig plads eller kan der deles arbejdspladser? Hvordan arbejder vi bedst, mange eller få? I små eller store grupper. Hvordan med opbevaringen? Hvad med lyde og støj, hvordan afhjælper vi det, uden at lukke folk inde i små “aflukker”. Et spændende område, hvor vi gerne vil dele vores store erfaring. Kontakt os endelig hvis du vil vide mere om hvad Basta kan gøre for din virksomhed.
Når medarbejderne skal koble fra og få nye ideer, er det ikke altid, at et lounge område er at fortrække. Derfor tilbyder vi også vores helt specielle crea area: Her går vi ind og indretter et eller flere særskilte “space crea area”, hvor fantasien og kreativiteten kan få fuldt afløb. Det er små øer eller lokaler, hvor vi udfordrer medarbejderne på deres ønsker.

Her er det vigtigste ord pladsoptimering og belysning. Vi mestrer begge disipliner. Vi har leveret flere butiksløsninger og fælles for dem alle er, at kunderne skal føle sig velkomne og få udfordret deres nysgerrighed. De fleste vil gerne være helt unikke i deres indretning og design. Kunden skal kunne komme til varerne, det skal være let at blive betjent, og butikken skal, med alt hvad en butik også indeholder, fremstå “lækker” og ryddeligelig.

Her mødes vi til frokost, og måske er der også arrangementer udenfor arbejdstid. Her skal vi koble af, imens vi nyder frokosten. Kantinen er også stedet, hvor der er mange mennesker på samme tid, og hvor det er vigtigt at alt fungerer. Der kan være en del spørgsmål der skal afklares ved nyindretning af kantinen. Overfladerne skal være praktiske. Ganglinjer til buffeten og afrydning. Muligvis ophængning af stolene under bordene i forbindelse med rengøringen. Vi kan hjælpe, om det er en komplet ændring af den nuværende kantine, eller om det bare er en opdatering af den eksisterende.

Gennem flere års erfaring har vi oparbejdet en udpræget forståelse for optimering af lounge områder og hvordan disse kan være med til at give medarbejderne en bedre og mere produktiv dagligdag. Idag er disse områder mere populære end nogensinde, fordi vi har brug for “pause områder” hvor vi kan sidde alene eller mødes med andre, væk fra arbejdspladsen.

Vores kunder mener

Basta Office har været vores leverandør og indretningsrådgiver de sidste 10 år. Vi har været særdeles tilfredse med og glade for deres faglighed samt for deres altid professionelle og entusiastiske måde at gribe opgaverne an på. De har altid bidraget med gode og kreative indretningsløsninger, uanset om det har været et standard eller et specielprodukt. Basta Office yder en fremragende service på alle niveauer, de har til enhver tid stået klar med deres kompetencer. Vi giver med glæde Basta Office vores bedste anbefalinger.
Da vi skulle flytte til et nyt eksklusivt lejemål i et byggeri tegnet af Kim Utzon Arkitekter, ønskede vi at indretningen signalerede en lignede kvalitet og designmæssigt sprog. Vi fik anbefalet Basta Office og havde et fantastisk samarbejde med Susanne Melby stort set fra den dag vi underskrev lejekontrakten. Basta Office stod for hele opsætningen, hvor der blev kælet for selv de mindste detaljer. Vi har nu et dejligt arbejdsmiljø, som både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere nyder godt af. Jeg tøver således ikke med at give Basta Office mine varmeste anbefalinger og vil vælge dem igen til hver en tid.
Vi har arbejdet sammen i rigtig mange år, og har altid fået fantastisk god rådgivning, samt super service, Vi har både fået indrettet mødelokaler, kantine, kontorer, samt lejligheder, og det er altid rigtig fint og brugbart og med tanke på funktion og udtryk.
Jeg har været kunde hos Basta Office i 20 år. Firmaet har løst rigtig mange indretningsopgaver for mig både privat og til min klinik. Jeg har altid fået en top professionel, men samtidig en meget personlig service. Jeg glæder mig dagligt over de løsninger, der er fundet til mig, som jeg er supertilfreds med.
Vi er ekstremt glade for samarbejdet med Basta Office, som er en god partner, når vi skal indrette vores biografer med møbler og inventar med fokus på lækkert design og holdbarhed, som er en vigtig faktor i vores gæstearealer og for gæsteoplevelsen.

Tidligere indretnings opgaver

Gladsaxe

Gentofte

Nørrebro

Hellerup

Charlottenlund

Amager

Lyngby

Valby

Næstved

Kongens Nytorv

Køge

Brøndby

Herlev

Amaliegade

Amerika Plads

Østerbro

København K

Rødovre

Sydhaven

Vesterbro