Professionelle indretningsløsninger siden 1987

Ring mig op
Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed?
Bliv ringet op

Kantine og frokoststue

Virksomhedens hjerte

Kantine- og frokoststue er også et pauseområde til alle medarbejdere, et område hvor man møder sine kollegaer, og hvor man kan vælge at spise sin frokost sammen med de andre eller alene. Det kan også være et område hvor man tager kunder med til en hyggelig frokost, eller holder arrangementer i eller uden for arbejdstid. Fleksibilitet er altid godt i dette område, så man imødekommer skiftende behov. Frokoststuen kan altid indrettes både effektivt og hyggeligt. Det man skal være opmærksom på, når man går i gang med at planlægge området, er en grundig behovsgennemgang hvor man allerførst ser på hvordan det kan indrettes så ”flowet” ved afhentning af frokost og afrydning bliver bedst muligt. Er det en buffet, eller tager medarbejderne selv deres mad med? Indretningen af køkkenet kommer meget an på hvordan det skal bruges. I forbindelse med møblerne er det vigtigt at det virker rent med lyse overflader. Endvidere vil det altid være en god ide at overveje hvilke materialer man anvender, så både borde og stole er lette at rengøre. En anden overvejelse kunne også være, om hvorvidt stolen skal kunne sættes op under bordet, sådan at det bliver lettere at vaske gulvet. Er der plads i frokoststuen til højbord med højstole til, vil sådan en plads altid være populær, til dem der måske bare lige skal spise hurtigt, eller til et kort møde udenfor den reelle kantinetid.